google-site-verification: google33b39b94900ab072.html


Diana

"Ik heb Gitta als een professionele coach ervaren. Ze stelt je op je gemak en door de juiste vragen te stellen komt ze snel tot de kern van het "probleem". Daarnaast stelt ze diverse vragen om ervoor te zorgen dat je zelf over dingen gaat nadenken, want uiteindelijk zit het antwoord in jezelf"

Marloes

"Ik heb de coaching bij Zolo Coaching als zeer prettig ervaren. De sfeer is gezellig en knus. Je voelt je direct op je gemak! Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt actief gewerkt aan een oplossing. Zeker een aanrader!!"


Cecilia

"Meerdere sessies heb ik nu doorlopen bij Zolo Coaching en ik merk, dat ik bewuster ben geworden van wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Door aangename, ontspannen maar ook door confronterende gesprekken word ik begeleid naar een oplossing. Die oplossing noem ik geluk!"

Peter

"Ik ben in mei 2016 voor het eerst bij Gitta ( Zolo coaching ) geweest, ik was getipt over Gitta via de dame die mij voetreflex therapie geeft. Ik ben, al zeg ik het zelf, aardig actief (of druk, net hoe je het zegt) en daar had ik zelf eigenlijk geen grip meer op. Na vaak het probleem vooruit te hebben geschoven, heb ik toch de stoute schoenen aan gedaan en een afspraak gemaakt.

In de eerste ontmoeting / afspraak heb ik aan Gitta e.e.a. verteld waar bij mij de problemen liggen (dat was dat ik graag heeeeel veel tijd aan mijn werk besteed), en hierdoor andere verplichtingen liet verwateren. Door deze punten met elkaar door te nemen heeft Gitta samen met mij gekeken naar wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen. Nou gaat dat natuurlijk niet in 1 keer. Voor mijzelf leg ik de lat altijd vrij hoog, maar dat ga je dan ook van de andere mensen ( ook gezinsleden ) verwachten. Dit is natuurlijk niet reëel, maar dat wil je in het begin niet zien.

Door dit goed met elkaar te bespreken en dit stapsgewijs proberen op te lossen ben ik toch bij het punt gekomen waar we wilden komen. Na elke sessie kreeg ik wat huiswerk punten mee die je er aan herinneren waar je heen wilt. Dit ging bij mij stapsgewijs en het leuke hiervan was dat het ook vaak ongemerkt ging. Bij een nieuwe sessie waar je dan de punten doornam kwam je er achter dat sommige punten eigenlijk al een kleine gewoonte waren geworden. Gitta wist echter tijdens de sessies de spiegels weer zo neer te zetten ( of anders gezegd, gaf de juiste handvaten aan ), zodat de punten weer helder werden gesteld.

Het waren dan gerust niet van die hocus pocus gesprekken of doelstellingen die helemaal niet haalbaar zijn, maar juist puntjes die zo gewoon zijn. Ik ben uiteindelijk 8 keer bij Gitta geweest en moet eerlijk zeggen dat ik versteld sta van hoe ik nu naar mijn werk en sociale dingen in het leven kijk. Er is veel veranderd, maar niet zo dat ik het gevoel heb dat ik zelf ben veranderd. Ik ben mezelf van veel dingen bewust geworden. Ik kijk nu anders tegen de dingen aan en probeer daar goed mee om te gaan.

Dit wil gerust niet zeggen dat het allemaal zo makkelijk gaat, maar ik denk dat het voor mij de juiste tijd was met de juiste begeleiding die Gitta mij gaf. Ik voelde mij tijdens de gesprekken altijd op mijn gemak en beschouwde Gitta eerder als een vriendin waar mee je praat, dan een persoon die jou wel ff gaat vertellen hoe je het allemaal moet veranderen.

Ik hoop dat de mensen die mijn verhaal lezen een idee krijgen over wat coaching inhoudt. Zodat ze net als ik de drempel over gaan en de stap durven te zetten om coaching te krijgen."


Corine

"Verward, besluiteloos, bang, zomaar een paar woorden die op mij van toepassing waren. WAREN, want nu voel ik mij een heel ander mens na het volgen van de sessies als onderdeel van een coachtraject bij Zolo Coaching. Natuurlijk ben ik nog dezelfde persoon alleen ik sta anders in het leven.

De eerste keer dat ik bij Gitta kwam was best spannend. Je hele ziel en zaligheid bij een vreemde neerleggen is eng, toch voelde ik mij na 10 minuten al op mijn gemak. Gitta is eerlijk en oprecht en voor ik het wist was de eerste afspraak al voorbij. Met "huiswerk" ging ik naar huis, dat was pittig, maar dit was voor mij een goede stok achter de deur. Nu ben ik een expert in mijn gevoelens te omzeilen, althans het lukt mij bij veel mensen, maar niet bij Gitta. Zij doorzag mij altijd, wat erg confronterend was en soms niet leuk. Maar het heeft wel geholpen. Op een rustige en vertrouwde manier heeft ze mij toch de woorden doen uitspreken waar ik zo mee zat.

Uiteindelijk staat er nu een Corine 2.0 in het leven. De oude versie is komen te vervallen. Ik heb keuzes gemaakt die goed voor mij waren, een nieuw huis, een baan en een scheiding. En..... het voelt zo goed! Natuurlijk zijn er altijd lastige situaties en zijn er genoeg beren op de weg, maar ik kan nu met ze omgaan zonder mij negatief te laten beïnvloeden.

Het is heel moeilijk om uit te leggen hoe positief een mens kan veranderen door Gitta haar sessies. Daarom raad ik iedereen aan om een coachtraject bij Zolo Coaching te ervaren, het is zeker het proberen waard!"